A Bölcsész Vállalkozik



Ebben a blogban nyomon követheted, hogy milyen is az, amikor egy bölcsész 0 tapasztalattal vállalkozni kezd. A tartalomjegyzékhez és a cikkek rövid ismertetőjéhez kattints a fenti linkre!

Friss topikok

Linkblog

Szavazz és nyerj!

2008.06.02. 19:00 :: laciabolcsesz

Nyerj 2 db mozijegyet az általad kiválasztott filmre és időpontra!


A játék pofon egyszerű, de ha nyerni akarsz, most nagyon gyorsnak kell lenned! Szavazz kedd (jún. 3) 12:00-ig Jaczenkó László (a Bölcsész)-re, és nyerj 2db mozijegyet az általad kiválasztott filmre és időpontra!

A szavazás rendkívül gördülékeny, és pusztán fél percet vesz igénybe:

1) Menj erre az oldalra: MISZÜ

2) Jobb oldalt írd be a keresztnevedet, az e-mail címedet, és nyomd meg az "Érdekel..." gombot. Ez rád nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár!

3) Menj a beszavazás menüre, írd be újra az e-mail címedet, válaszd ki Jaczenkó László (a Bölcsészt)-t, és nyomd meg a szavazás gombot.

FONTOS: Ha nem rá szavazol, nem vehetsz részt a játékban!

4) Végezetül írd be ebben a blogban a jobb felső sarokban található "Nyereményjáték" mezőbe azt az email címet és nevet amivel regisztráltál és szavaztál a MISZÜ oldalán.


A nyertes nevét a szavazatok ellenőrzése után ebben a blogban hírdetem ki június 13-án. A nyertessel felvesszük a kapcsolatot, hogy a részletekről egyeztessünk.


Jó szavazást és játékot!

1 komment

Címkék: szavazás nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozobolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr73499486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István 2008.06.03. 11:46:21

szavaztam és regisztráltam imélcimem de hibaüzenetet ad ki
hará!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása