A Bölcsész Vállalkozik



Ebben a blogban nyomon követheted, hogy milyen is az, amikor egy bölcsész 0 tapasztalattal vállalkozni kezd. A tartalomjegyzékhez és a cikkek rövid ismertetőjéhez kattints a fenti linkre!

Friss topikok

Linkblog

Vágjunk bele!

2008.11.06. 15:10 :: laciabolcsesz

No kérem szépen akkor vágjunk bele. A nyáron elindultam egy úton, azóta rengeteg - főleg külföldi - sikeres internetes vállalkozó anyagait rágtam át, és ezek alapján most készül egy teljesen ingyenes oktatósorozat. Egy olyan oktatósorozat, amiből magas szinten elsajátíthatod a(z internetes) cégépítés fortélyait és képet kapsz arról is, hogy hogyan tervezheted meg és építheted fel a marketingedet úgy, hogy a kis- és középvállalatok túlnyomó többségénél jobb legyél.

Hogy miért lesz ingyenes ez az oktatócsomag? Ennek több oka is van. Egyrészt még véletlenül se szeretnék az öreg róka "guru" színében tetszelegni. Szeretek tanítani, szerintem a tanácsadó biznisz még feküdne is nekem, de nem igazán tervezem elfoglalni annak a szerepét, aki úgy tanít valamit, hogy valójában maga is csak könyvből olvasta azokat. Ennek ellenére a készülő oktatóanyag (ehhez szép lassan, lépésről lépésre hozzá lehet majd férni november második felétől) bőven megérne akár 100-150 ezer forintot is, hiszen számos olyan előadás, infotermék, mérési eredmény és persze néhány személyes tapasztalat alapján lett összeállítva, amiknek az együttes értéke jóval meghaladja ezt az értéket. Arról nem is beszélve, hogy az alapanyagot olyan sikeres internetes vállalkozók adták, akik együttesen évente több mint 100 millió dollárt termélnek meg, ami azért mégis csak eredmény, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ezt a nemzetközi piacon teszik, ami - akárki akármit is gondol - nem egy könnyű piac. Mégis, ez a tudás nem az enyém, ezért nem is tervezem pénzért eladni. Megcsinálni viszont már csak azért is szeretném, mert ez nekem is összegzés, akkor meg már miért ne osszam meg a nagyérdeművel. :-) Ez egyébként meg fogja azt is mutatni, hogy milyen utat jártam be az elmúlt 5 hónap alatt az internet marketing és az üzletépítés terén. Szóval azoknak, akik esetleg csalódottságot éreznek, hogy júniusban - ha nem is teljesen, de mégiscsak - eltűntem, azt ez remélhetőleg kárpótlásul szolgál. ;-)

Ez volt az első ok. A második ok, hogy indítok egy szolgáltatást nemsokára (erről majd később fogok még beszélni), amihez mindez azért jó segédanyag lesz. És hát ez egy újabb jó hír. Már rengeteg munkám fekszik ugyan a hamarosan induló szolgáltatásomban, de mégis, valójában most ölt majd testet, így tényleg végig lehet követni az elkövetkezendő 2 hónapban a cucc felépülését. Remélem minden határidőt mindenki tartani fog, mert ha további csúszások lesznek, tökön szúrom magam... :-)

Röviden: nem maradtatok le semmiről. Hogy miért? Erről írok a következő bejegyzésben harmarosan.

 

Laci

1 komment

Címkék: internet marketing tervek üzletépítés

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozobolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr95754041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukac.Konrád · http://www.kukackonrad.eu 2008.11.10. 09:21:37

Már nagyon várom, előre is hálás köszönet.
süti beállítások módosítása