A Bölcsész Vállalkozik



Ebben a blogban nyomon követheted, hogy milyen is az, amikor egy bölcsész 0 tapasztalattal vállalkozni kezd. A tartalomjegyzékhez és a cikkek rövid ismertetőjéhez kattints a fenti linkre!

Friss topikok

Linkblog

Kicsit el vagyok tűnve...

2008.06.26. 20:55 :: laciabolcsesz

Kicsit eltűntem, tudom, de ezerrel dolgozok a gyors pénz projektemen, hogy legyen pénz a nagyobb költségvetésű projektre. Előreláthatólag kerékpárboltot fogok nyitni. Ne nevessetek! Szeretek biciklizni. Csak azzal közlekedek. Még sisakom is van! ;)

Remélhetőleg szombatig fel tudom tölteni ide, hogy mi történt az elmúlt 4 napban. Viszonylag sok dolog. Kész oldallal fogtok találkozni, úgyhogy lesz mit kritizálni. Készüljetek. :)

Sajnos az MiSzü oldalán van egy belső blog, amit csak a padawanok láthatnak. Igyekszem szinkronba hozni a két blogot, és a jövőben egyszerre feltölteni mindkét helyre az egyes bejegyzéseket.

Szólj hozzá!

Címkék: igyekszem

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozobolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr58541196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása